Velkommen til Indsatsstyrkerne

Indsatsstyrkerne - bold, fællesskab og motorik

Velkomstbesked

I Køge Håndbold synes vi der skal være et tilbud om idræt og fællesskab til ALLE ⭐️

Sport skal være for ALLE og et tilbud til ALLE trods handicap, diagnoser eller andre udfordringer eller særlige behov .

Derfor blev INDSATSSTYRKERNE i okt. 2017 en realitet og holdet er idag en del af den landsdækkende succes LYKKELIGA.

På holdet laver vi en masse boldtræning med fokus på motorik og udfoldelse. Det er sjovt at spille bold sammen - og det er det vi synes er det vigtigste! Holdet henvender sig til alle, der ønsker at være en del af et fællesskab, hvor der er højt til loftet og hvor der ikke fokuseres på begrænsninger, men om at være en del af noget større, hvor vi har det sjovt sammen og tager hensyn.

Målgruppen henvender sig til alle der på den ene eller anden måde er udfordret med et handicap eller diagnose eller ande t særligt behov. Vi har bogstaveligt talt alle aldersgrupper repræsenteret, og det lykkes vi fint med. Alle spillere bliver positivt udfordret på det niveau de befinder sig.

Trænere:
Søren og Bettina Thunem Andersen, der i 2021 modtog Køge kommunes handicappris for deres nærværende og givende arbejde med målgruppen Derudover har vi trænerne Marie og Frederikke, der begge har spillet mange år i klubben og idag spiller damesenior samt Camilla M, som også er/har været aktiv sportsudøver i mange år. På holdet har vi også fået assistance af Christian-Emil, der har været spiller i klubben og tidligere talentspiller.

Træningsdage:
Tirsdag kl. 16.30 til 18.00 I Herfølge hallen. Vi mødes indenfor i hallen kl . 16.15 inden træningsstart så vi er klar kl 16.30 .

Vi glæder os til at se Jer 😊😊

Vinder af årets Handicappris 2020

Afsted til Lykkeliga

Trænere

Profile Image
Søren Andersen
Profile Image
Bettina Thunem
Marie Keis Storgaard
Frederikke Teigen Storinggaard 
Camilla  Mersø 
 Christian-Emil  Thunem
500,00 kr. 2 gange i sæsonen